Lootvina Naine, kui emakeelne maratoonlane :-D

Täna, 14.03, on  Lootvina Naisel lausa juubel!!! Volmer Külli tähistab oma ülimalt ümmargust ja väekat juubelit. Tundub, et selle aastakäigu ja eriti kuupäevaga Lootvina Naine on eriti ilus, tark ning seepärast ka valinud õpetaja elukutse eneseteostuseks. Suurimad õnnesoovid ja parimate unistuste täitumist ning unistamist, soovime kõigi Lootvina Naiste poolt!

Volmer Külli tähistab juba traditsiooniliselt oma sünnipäeva Lootvina Maratoniga, mis on ikka vahepausina jõudnud Palli talu hoovile. Sel aastal võtsime ettevalmistunult koos Vaarikese Triinuga neid vastu - pakkusime isamaalisi ja emakeelseid kiluvõileibu ning prantsuse hõngulist magusrooga, et olla ikkagi maailmamastaabis :-D 




Lootvina maratoonlased saabusid läbi vägeva vaeva, higise rühkimise, leelotava jutlemise ning lippude lehvides ja sünnipäevalaps eesrindlikult "paaristõugetega" vahefinišeerus Palli õuele ning eestlaslikult võtsime külmarohuks ja  juubilari terviseks Lootvina Kanget koos Põlvamaa "rohelisemast rohelisema" ehk eriti öko jõhvikaga tervisenapsu.

 Palusime maratoonlased kööki, et pakkuda ingveri-sidruni-mustatee jooki või pärnaõielist kodumaise hõnguga teed oma kilurooside ning lootvinastatud prantsuse magusroa kõrvale. Hingele ja kingituseks olime kõvasti harjutanud ning laulsime Küllile Tätte Sõprade laulu nr 6 ehk "tule võta mu aega, sest aega mul on; tule vaatame taeva, seal midagi on; palju muud mul ei ole, kuid aega mul; tõesti aega mul sinu jaoks on"


Noor fotograaf (HTC mudel Desire300 :-) nägi meie Küllit läbi kaamerasilma nii: .........




Palju õnne Külli!

Ja veel - Külli sai kaasa "Hamleti lavastamine alamkolka külas!" näitemänguteksti ning anti lubadusi. Seega panen siia kirja, et meelest ei läheks meil keskil :-D

Kommentaare ei ole: