...Lootvina Naine "ründas" meie oma Annuka taimetalu!

Selle aasta värv on sini-lilla.......Annuka talu perenaine kinkis meile kõigile lillad õied :-)
Täna hommiku saime külamajas kokku, et koos tirida mööblit, imuda põrandat (aitäh Vaarikese Naisele, kes pole imurit ära viinud :-) ning lapiga tuuseldada mööda põrandaid. Et no nats selgem pilt oleks laupäeva hommikul suure üldkoosoleku alguseks. Ja siis me arutasime seda asja, ühte ja teist pidi ka. Ei jõudnud kuhugi, välja arvatud, et kuhu see kohe-kohe valla poolt tehatv kanalisatsioon ja vesi sisse tuua lasta ;-) Seejärel tuli päike välja ja kell oli palju. Teatasin, et ma tahan minna Annukale, et end "vaeseks" osta - igakevadine püsiülekanne ;-) mul pangast, ih! Ja kaks naist teatas, et nemad tahavad ka! Ala talu perenaine sai minu auto peale, aga Pihlapuu naisele ütlesin, et otsigu oma auto, tema veel mahuks aga SAAK ei mahu kindlasti ;-) ja nii see saigi olema.....

Lootvina Naised Loginas Annuka talus Maaema päeval 25. mail 2017
...vaatke seda küllust ja sära, milline kirju ja lõhnav ilu seal laiub.....kõik riiulid on täis. Kastide viisi  lõvilõugasid, astraid ja flokse, jne ei tea mida veel...seda oskab perenaine teile öelda muidugi, mis need kõik on, paneb nagu ladina sõnastik.....nb! Neid lillasid lilli enam pole, me saime viimased, need olevat kõige popimad sel kevadel.
Ühesõnaga ja mitmekülgselt väljendades - me läksime kui "hulluks", nii suur ahnus tuli peale, et .....äkki veel see? Äkki need ka? Mulle sobiks ju veel üks ampel? On ju?! Tulin nelja tomati järgi...aga ei, küll mahutan kuus ka ära ;-) Võtan ühe sidrunheina - oh mis nüüd, võta see teine värv ka?! Ja nii need kastid kuhjusid sinna autodesse....hea, et pagasnik kinni läts ;-) ja rahakene - no soodne on see küll peab ütlema ja samas pole ka kahju maksta hea töö eest korralikele inimestele, kus tead, et iga sent läheb õigesse kohta.
Ja veel - Annuka talu toetas õiteiluga ka külamaja lilleampelid terve kasti lilledega, lähipäevadel saavad nad oma koha - SUUR AITÄH!

Üleval Pihalpuu talu perenaise autotagumik ja all Palli talu perenaise auto tagaots ;-)
Ja no vaatke neid õnnelikke Pihlapuu (vasakul) ja Ala talu perenaisi, kes kohe homme asuvad neid istutama! 
 Annuka talu taimeaia leiad FB - vaata SIIA, teid ootab lahke perenaine Kersti ja peremees Ülo, kes jagavad rohkelt ka õpetusi iga taime kohta. Lisaks näitavad kataloogist Sulle soovitud lille suurt versiooni ehk milliseks see kasvab :-D Väetamise, hooldamise, jne kohta saab küsida. See ongi selle kohale minemise lust, et rohkem on aega ja eriline tunne on seda lillemerd vaadata ning valida nii suurest küllusest! :-D Aitäh, et olete meil siin olemas, Lootvina külje all, meie oma Loginas, mida peame üheks suureks Lootvina piirkonnaks ;-)

Kommentaare ei ole: