....kodus tagasi, et jagada häid mälestusi heast puhkusest koos heade sõpradega!

oma koduvoodi ümbrus järgmisel päeval peale puhkusereisi
Te võite ju imestada, et kuid AUSAÕNA oma voodi on kõige parem! Isegi kui oma voodipesu kaasas on ja madrats täiesti onkel, siiski on oma voodi omas kodus kõikse parem. Puhkus oli fantastiline, ilmaga vedas 1032% ja seltskonnaga veel paremini, kuid oma voodit ei trumpa miski üle.

Kihnu kört igapäevas. Ikka veel :-D
Me käsime Talvise perega Pärnumaal Kablis, Pärnu linnas ja Kihnus puhkusereisil. Kõikse lapsed kaasas :-D No oleme elus ja tagasi ;-) Kõik on terved ja rõõmsad ning poisid käivad peale, et "kunas me Jaagole läheme....!" ehk siis veel ei saanud villand üksteisest?!? Muuseas võib ju ära mainida, et sai ka Pärnus Terviseparadiisi mägijõge uhatud nii kaks pool tundi ja see oli küll kaif ning kui nüüd lastelt küsida, et mis oli puhkuse kõige ägedam..... - siis ei Võrtsjärve Järvemuuseum, ei Allikusoo sügav liivakivikoobas, ei Helme ordulinnuse varemed, ei isegi Kihnu, jne.... - vaid seesama Terviseparadiisi mägijõgi... :-D!!!! No nats praamisõit Kihnu Virvega konkureeris ;-) See oli meie poiste jaoks esmakordne!
Kuid meie - suurte - jaoks oli kõige mõnusam, toredam ja vaimustust pakkuv päev Kihnus! JALGRATASTEL! Soovitame kõigile. Meil vedas muidugi ilmaga superhästi, sest päikse paistis, tuul oli soe ning lõbusaid inimesi kõik Kihnu väiksed teed täis. Muudkui sõideti mööda või vastu ja tervitati hoogsalt :-D Ärge ronige sellele väiksele saarele autoga! Rentige ratas ning kaart ja nautige saare loodust, inimesi ja seltskonda. Kindlasti külastage saare kolme poodi (NB! Kihnu poes on Kihnu pearätik 4.50 aga tuletornis 10.- ;-); mina soovitan osta Kihnu leiba ja saia Kihnu poest - see oli nämma :-) poisid pistsid (no tegelt mida nad ei söö kah?!? varsti oleme totaalselt vaesed :) Iga nurga pealt saab jäätist ning elu on mõnus sellepärast kohe kolm korda rohkem ;-) Igas poes ja kohas erinevad inimesed - suhtlevad ning külalislahked (äkki polegi eestlased? Tegelt nad ju kihnlased :-)!)
Kui hommiku praamile sõitsime, siis tuhises rattal meile vasta üks vanem naisterahvas, kes rõõmsalt tervituse asemel hellas, et "just anti tormihoiatus!" - oskasin vaid "Oh!" vastu heliseda ja naeratada, sest asi tundus huvitav? Nats ju tuult oli ja ilma lubas ka neljapäevaks pilvist- vihmast, kuid torm? Äkki see oli kihnlase huumor? Näha ju oli, et sõidame kella 10 praamile ;-)
Ja nagu me Pärnus olime lõunasöögi sisse vohmind (NB! Terviseparadiisi lõuna-buffeed ei maksa väisata :-) ei saa külluse efekti :-) ja randa "hüvastijätujalutuskäigule" suundunud, hakkas vihma tibama. Nii kurb oli vaadata inimesi, kes rannapallid kaenla alla liivaranda tulid ja said aru, et täna pole see päev...... ooo see Eesti suvi! Oh :-/  Meie aga tänasime Loojat, kes meile kinkis need kolm päeva täis päikest ning soojust ning isegi mererõõmu......tõenäoliselt ei maksa lotopiletit enam sel aastal osta, oma õnnefaktori tarbisime kindlasti ära ;-)
Kihnu romantika juulis 2017.

Head sõbrad heas seltskonnas ;-) päikseloojangul Kabli rannas. Aitäh Inga ja Tairo :-D
Kõige tähtsamad on inimesed meie ümber.....
Meie suure pere kõik lapsed ja nende kalad Võrtsjärve Järvemuuseumis.


Ja see on Maiule ning Argole - jäime 1 päeva hiljaks ;-(  sry
Aga vaatasime kõik üle ja ajasime perenaisega juttu ning tundsime Teite kohalolu :-)

Kommentaare ei ole: