...peale raju pidu Lootvinas

ooo jah, oli ikka pidu, hingetuks võttis. Vaat, nii sai orgunnitud ka, et polnud aega kirjutada ridagi kuhugi, et pidu ka tuleb ;-) Rahvast oli parasjagu, süüa jälle liiga palju (;-) Oh....) ja üks tõrvatilk ka mee sees. Aga rõõmu oli rohkem, millest pean siinses blogis kirjutama, mitte n-ö korralikumas www.lootvina.ee kodukal ;-) Sinna minge vaatama meie peo videokajastust ;-) Lisaks oli kohal Volli Külmer, kes saatis siis Libauudised hingusele ja tööle asus uus uudismagasin Perifeeria Periskoop (täpsemalt jälle lootvina.ee lehelt).

Köögid möllasid Heili, Levia ja Merike, mina ainult sõin ;-) aga seda rõõmu. soojamaa briis puhus, kraanist voolas kuum vesi ja oli KRAANIKAUSS, kust solki alla kulges ;-) naiste nägudel oli õnnis ilme, kui nõusid pesti, nii hoos olti, et peale peo lõppu ei suudetud peatuda, vaid pesti-pesti, oodati boileri soojenemist ja jälle pesti, ma arvan, et nad pesid kaks korda kõik nõud puhtaks ;-)

Ja vesiklosetti kallasime kapsast ja kurki, mis üle jäi ning agiteerisime ka kangemat kraami väljutama (peo lõpuks oli juba meelsus persoone, keda kapitagune tualett ei heidutanud :-) ning nii sai ka kanalisatsioonisüsteem baktereid tootma hakata ;-) Neid on sinna kuskile vaja, räägivad teadjad mehed. Seega, tuleb ikkagi kogukonnal jätkuvalt panustada ning kui teil on oma panus, siis põigake külamajast läbi ja rahuga, ikka rahu ja mõnuga.

Image result for kaks eesti tõugu hobust
Pilt googli avarusest ja illustreeriv.
Aga minu suurim rõõm oli tutvumine Lootvina uue Naisega - Dianaga ;-) Tema, koos tubli kaasaga, hakkavad kodu rajama Oru talu maadele (Kütioru), seal Enno talu n-ö taga kuskil (küll jõuame vt minna) ja sinna tulevad neil juba kevadel meie küla esimesed hobused ;-)
Pean nüüd avaldama vaimiustust, et kui vähe mina (kulturnik ja noorsootöötaja ning külaaktivist) näen ja kohtan inimest, kes tuleb üksi võõrasse kohta ja soovib kõigiga tutvuda, kontakte vahetada ning on rõõmus, elav ning nii ÄGE! Oi Diana, Sinust jäi superhea esmamulje! Ootused kohe nii suured ;-) Süda kohe hõiskab minusugusel rinnas, kui siia maale, meie Lootvina superkülla, tuleb veel ägedaid inimesi elama! See teeb meie kogukonna veel vingemaks!
Ja siia kogukonda tuleb tahta kuuluda, mitte istuda oma kodus, metsa nurga taga kolmandas talus ja oodata, et keegi sind sinna lõbustama või seltsitama tuleb! Taevake, kodust välja tulge, tulge külamajja, sest meil on selline vinge maja, kus koos olla - vesi sees ja solk väljas ;-) Tuleb ainult jälgida kodulehel sündmusi ja neist osa võtta ning saategi teistega tuttavakas ning olete kodus! Me vaimustusega integreerime kõik oma kogukonda, meil ju külalis- ehk auliikmedki - nagu kõrvalkülast Palo Piret ja Annika sealt ja Lille Üllar ;-) Meil ju super fänniklubi Tartust, kes meie teatrisündmusi käivad nautimas, jne....Mida aktiivsemad on kogukonna liikmed, seda suurem rõõm on korraldada ;-) ja megalahe heameel on mul, et seekord - uusaastatralliks, mina üldse ei panustanud ;-) jah, õppisin ja tegin eksameid, mul  oli sess ja teised tegid kõik naksti ära. Seega järjekordselt tõestatud, et meil ei püsi ainult ühe peal aktiivsus, meil on tegijaid naisi nii et jagub ;-) Pole siin midagi ainult ühe inimese õhinapõhisus. Seda õhinapõhisust on meil pajudel ;-D

Igal ja juhul, mina lausa särisen ja säran rahulolust, kuna ma elan sellises külas, kus on nii toredad naised ja kellega ma saan olla nii naaber kui sõber ;-) AITÄH teile selle soojuse, toetuse, armastuse ja kokkuhoiu eest, mis meil siin on - Lootvinas! Kauged sõbrannad Tartus ja Tallinnna liinan on ju toredad aga neid näeb harva, sest maa on pikk ja mind ei rahulda kuidagi interneti needuse läbi suhtlemine. Mina tahan ikka silmast silma, reaalsete kallidega suhelda!

Panime juba järgmise peo paika - 24. veebruaril tähitame takkajärgi VASTLAID suure saunaavamise ühispeoga. jah, see - SAUN - on valmis!!!! Vaata jälle lootvinalaste kodukale. Ja muidugi heiskame lippu pidulikult, sest on Vabariigi sünnipäev! ja 25. 03 on paastumaarjapäev, kui Looja lubab ja tervist annab......ja on lubadused, et Lootvina Naise blogis saab rohkem kirjatsurasid olema ;-) Et meie küla elu ja olu läbi naiste silmade kirjuks ning värviliseks sõnadega maalida ;-)
I koht - Palli talu
II koht - Riidma rahvas
III koht - Ala talu
võitis kokku ikkagi neli Margat ;-) Elagu margamaffia!

Aga lõpetuseks, on täitsa loomulik, et tundide pikkuse tantsumaratoni võitsime meie Marekiga, kuuest talust on ikka Palli talu üks uhkem ja võimsam kogu Lootvina peal (loe seda nüüd huumoriga!) - no me ju olime ka Vihista Viisku segarühmas (praegu pausil) ja oleme ju nii heas vormis seetõttu, ih ja ah! Eriti vaadates kõrvalvõistlejaid, on vormikus ju silmaga nähtav ;-)

Kommentaare ei ole: