....Lootvina Naiste ilmkiire elu ;-)

Kallid lugejad ja ....no kui meil oli ka mõni nö fänn, siis nad on ammu väsinud ootamast, et keegi siia "vaimusurmas" elutstiili blogisse midagi kirjutaks.
Ma ei oskagi öelda, miks on vaikus....kuidagi on elutsiiliblogi vajunud tahaplaanile, võib ju olla, et kuidagi ikkagi selle Triinu liikumisega Lootvinast ära....minu kaotused on ikka nii suured, et ma pole neist veel toibunud. Elu aga käib tegelikult suure hooga edasi ja nüüd tuleb uuesti hakata siis seda uut elu kajastama :-D ....ja oi mis kõike meie Lootvinas ka juhtub ja minuga juhtub :-) Proovin siis uuesti kirjasoone ehk siis kajastamissoone peale saada ning mitte enam oma ajaloo huvides kaotada kajastamise pisikut.
margapoiste puukujud
Millega margamarju siis tegeleb - no läbib täiskasvanu koolitaja kutset ja soovib taotleda kutse; korraldab vist mingit 100 asja, teeb kiirelt aruandeid, annab draamaõpetuse tunde ahjal, vastse-kuustes, võnnus ja avaliku esinemise tunde ka veel võnnus keskkooli osale (hea tõsine väljakutse :-); mmm, mis veel....aaa korraldasime suure aastalõputralli Lootvinas, see oli NII SUPERHÜPERVINGE, et JES!!!! Sellele kajastust vaata siit
Olen hakkama saanud mitme mõrvamüsteeriumi välja mõtlemise ja läbi viimisega ning plaanin 23.02 teha Lootvina Kõrtsi Müsteeriumi, kus saate osalema tulla, kui hing tahab läbi elada miskit etteaimamatut, põnevat, meeleolukat, osalusega lõbustust ja saada seejuures elamuse nii keskkonnast kui söögist-joogist, siis oleks see teile :-) Hoian kursis, et kuidas ja mis ;-)
Oh, millest veel kiiresti ja jooksuga....et külamajas on vets valmis, seintega. Tõnu sai lõpuks sauna avalikuks ehk siis avaliku kasutuse loe kätte, see saaga ka läbi.

Eile tõid poisid koju aga puutööringi tulemusi ja vaatke seda, nii ilusad ja sobivad mu elutoa laua kaunistuseks, nii uhke värk ju :-)

Tegelikult saime täna Ax´iga suure emotsiooni, millest pean kohe kirjutama. Sõitsime Mooste poole ukuleletundi Krista Sildoja juurde, kui lugesin sms talt, et kas olen nõus oma lapse televisiooni sattumisega, et ETV tuleb tegema Maahommik saate jaoks lõiku Mooste Rahvamuusikakoolist ja kuna Ax´iga on tund sel hetkel, siis alustaks temaga! Terve tee rääkisin siis lapsele, et mida võiks rääkida ja kuidas olla ja nii edasi...ja no arvake ära, palju tal meeles ärevusega oli, kui väikses ruumis oli korraga kolm suurt meest - ühel käes hiiglaslik kaamera, teisel tolmuhari (loe: mikrofon) püsti laes ja kolmas tiris ja liigutas neid seal. Lisaks liitus Mirjam Nutov küsimistega. No siis läheb enamus inimestel suu lukku ja keel sõlme. Rääkimata, et püsivad meeles targa ema õpetused, mida võiks mainida juhuse tekkides ;-) Seega, tavalisest kidakeelsemana paistev Aksel on nüüd telepurgis ühes Maahommiku saates, kus räägitakse Mooste Rahvamuusikakoolist - no loodetavasti peale 10 minutit filmimist saab saateaega nii 7 sekundit :-D (õnneks oskan teda ette hoiatada, et nii see käib).
Aga see emotsioon oli poisil ikka vägev, autos terve tee Tartusse muudkui rääkis ja rääkis, et mis ja helistas issile ja vanaemale ja jagas oma emotsiooni. Nii naljakas oli vaadata/kuulata. Ta suutis juba suureks telestaariks end kujutada ;-) nagu ta ise naljaga hooples. Lugu siis nii vahva. Aga lõpetuseks - Mooste Rahvamuusikakool vääribki 100% kajastamist meie kandist, sest see on üks pärleid ja säravamaid tähti siinses Kagu-Eesti nurgas! :-D Ja ma olen nii uhke, et minu lapse õpetaja on Krista Sildoja - selline kange, tark, tugev, andekas ja armas naine. Ja veel rohkem, et ta on nii lahe õpetaja lapsele, et Ax tahab ikka veel, peale 1a käimist, minna Moostesse oma ukulelel tundi - vot see on saavutus.

Kommentaare ei ole: