"Vaprad ja ilusad" a la Vaarike

Kui mina karjamaale jõudsin, oli titt juba platsis. Nimelt tuvastas mu silm juba kaugelt eemalt, et kitseaias on miskit uut. Suurem osa preilisid on ju valges rüüs, vaid paar isendit kannavad tumedakirjut kasukat (neeh, mis kasukas suveajal, pigem ikka nagu....dressipluus või miskit :D ). Igatahes, vudisin ruttu sündmuskohale ja fikseerisin olukorra. Marta eelmise aasta järglane oli saanud järglase. Martast sai vanaema ! Hehee :D Nii vahva, eks! Värske ema puhastas just minu saabudes oma tibunupsu (jaja, kits pole lind. Aga kõik äsjasündinud on nii ninnunännu tibunupsud, pole parata) kostüümi. Maja poolt lähenes mulle Pesamuna, kes ei saanud üldse aru, kuidas ma julgesin temast nii kaugele minna. Hõikasin Preilit ka, aga too oli ametis köögist tolmu imemisega-keegi peab kodus ka koristama. Kuidagiviisi suutsin meie maja naispere koondada karjamaa naispere juurde, katsikukingiks viisime kuivatet leiba ja värsket porgandit ja poola õuna - iga äsjapoeginu meelispala ;) Värske ema julges isegi kingi vastu võtta, kuigi ta muidu on suhteliselt pelglik.
Beebipilt sünnituskohalt



Mõni hetk hiljem pistis ka ülejäänud naistekari oma ninad nurga tagant välja ja kihutas meie kingitusest oma osa saama. 

Vasakult: Värske Emakits, Tutikas Kitsetall, tema taga tema enda tädi, ehk Marta eelimse aasta järglane, ja selle kevade kaksikud.


No ja siis me lihtsalt olime seal aias ja õhkasime ja uudistasime. Ega neid värskeid ilmakodanikke väga näppima ei kipu. Tegime oma paar paid ära ja vaatasime niisama.Teised kitsed ka vaatasid....ja sõid maiusi. Pesamuna ka sõi. Temaga on mingi värk. Toas söögilauas on ta suhteliselt tagasihoidliku isuga. Aga kohe, kui me mõnele loomaaedikule toidupoolisega läheneme, saab temast ...õgard. Küülikuaias jõuab ta porgandite ja kuivatet saiadeni kaua enne tuttsabasid, kitseaias olid tal põsed õuntest punnis, ja pidin pingutama, et ta vähemalt leiva loomakestele jätaks. 

Taustal Titatalle värsked tädid. Esiplaanil toidukonkurendid
Neil on stiili ;)
Võiks arvata, et kitsed on kaitseülikondades. Valgelt võilillepõllult ei paista nad enamjaolt väljagi
Tervitades karjalisa
Marta  kaksikud tahtsid ka pildile






AGA suhete keerulisus seisneb selles, et Marta sai oma talled sama isasisendiga, kellega tema eelmise aasta tütargi :D Ohoo, eks. Ehk siis, elu nagu filmis!

Kommentaare ei ole: