Palli talus toimusid LINNUMAJA ehitustalgud!

 Lootvina Naisel tuli idee ja loomulikult pidi tubli, hea, täpne ja korralik Lootvina Mees selle "välja vedama" ehk siis ta astus Issanda laupäeva hommikul kell üksteist uksest välja ja asus töömaterjali valima, tassima, kakkuma, mõõtma ja saagima. Kokku tegi mu armas kaasa valmis 10 komplekti linnumaja juppe!
 Ja siis saabusid välja Lootvina Poisid. Vasarad kätte ja läks lahti. Isside õpetusel ja abil toksiti ikka väga pikkade naeltega lauad üksteise külge kinni ning rind paisus uhkusest!

 Uhkus oli nii suur, et töö tuli nö märgistada. Välja otsiti puidukõrveteja ning asuti oma linnumaja kaunistama oma nime ja kuupäevaga ning kohanimega, kus antud šedööver valmis sai :-D

 Ja nii need majad valmisid, lõppviimistlus oli lausa järjekorraga. Iga poiss sai ühe omatehtud maja kaasa viia oma koju ja selle varsti saabuvatele kuldnokkadele üles panna koos issi abiga. Väga mõnus oli, et väiksed poisid nägid vaeva vasar-käe-ja-naela kordinatsiooniharjutustega. Paari tunni jooksul õpiti läbi reaalse kogemuse paljutki :-D
 Õnnelikud poisid ja tublid issid! Vaadates noormeeste sära, uhkusest paisunud rinda, on sellisel omaenda-ürkal ikka suur tähendus, mida tasub korrata. Aitäh musi, et ideega kaasa tulid ja nii palju vaeva nägid ettevalmistustega!

05.03.2016

Kommentaare ei ole: