...meid tabas inspiratsioonipomm ja lõhkas tee arenguvajadusele!

Vahepeal kohe imestad, kuidas kauaoodatu ongi sipsti kohale jõudnud, st KÄES! Eila õhtul nii oligi. Kuidagi nii kiire on see kuu (loe:jaanuar) olnud, et ....palju on nagu tegemata jäänud. Eila õhtul aga istusin maha, kuulasin ja sain aru - enda süü, et on tegemata. Ju ei ole ikka piisavalt tahtmist ja enesedistsipliini, et saaks tehtud. Karm on endale peeglist otsa vaadata ning tunnistada, et jah - olengi laisk.
Selline sissejuhatus?!
Eile oli Lootvinas inspireeriv eneseturunduse seminar: kuvand, bränd ja küsisime endalt, miks me midagi teeme, mis on minu kirg?  Signe sikutas meile nina ette plaani ning inspireeris meid seda täitma.
Naisi terve hulk ja kaks meest kuulasid, mõtlesid ning arutasid. Tõsi on see, et egas enamasti ei istu maha ega tegele väikse eneseanalüüsiga ja ju vist see oligi haarav, et tuli rahvast kokku ikka parajalt palju. Lootvina Naisi rõõmustas, et palju oli esmakordselt meid külastavaid toredaid inimesi, kes loodetavasti varsti jälle meile külla tulevad (näiteks 7.03 on koduveinikohvikuga teatriõhtu)!
keskel lähviv valgussähvak ongi inspiratsioonipommi plahvatus



Koolitaja Signe oli usutav. Tema jutt õige. Mõte lihtne. Ja ta annab sulle "tööriistakasti" kätte, et saaksid alustada enesearenguga. Soovitame!

Nüüd aga köögipoolest: mulle meeldivad minu Lootvina naised ikka VÄGA. Tullakse ja aidatakse ning tänud selle eest, sest see annab tunde, et me oleme üks naiskond ning toetus on olemas.
Eriti aga suur aitäh Piretile, ilma kelleta poleks seekordne Lootvina Naise üritus üldse mitte nii muhe olnud. Piret sponsoreeris meid oma Nautlejad OÜ (peokorraldus&catering) nimel maitsva teelauaga - soolane amps pitsat ja hõrk toorjuustukook. Kõrvale Palli talu peenra piparmündiga teevesi. Mmmmmm....minule väga maitses. Ja tänud pärast kõigile naistele, kes teetassid sujuvalt puhtaks loputasid, kuivatatasid ning asjatasid ;-) Sellised väiksed asjad on nii tähtsad! AITÄH.

Väikses seltskonnas inspireerusime saunas edasi, ragistasime kaalikat küülaugu dipis ja kuumutasime keha ning karastasime vaimu lumes lumeingleid tehes.

Oli küll mõnus õhtu ja seltskond oli ka mõnus. Aitäh.


2 kommentaari:

kodulehe tegemine ütles ...

Väga hea blogi, edu Teile!

Emaline Adrian ütles ...

Ma tahan jagada oma imelist tunnistust selle kohta, kuidas ma oma tagasi tagasi tagasi sain oma abielupaari. Ma tahan öelda, et maailma inimestel on olemas veebipõhine õigekirjavarjund, mis on võimas ja tõeline. Tema nimi on Baba Wale Wiseman. Ta aitas Mina hiljuti ühendasin oma suhte oma mehega, kes minust lammutas, kui ma võttis ühendust Wisemaniga, andis ta mulle ja mu mehele armastuse, kes ütles, et tal pole midagi minuga, kutsus mind uuesti ja hakkas mind kerjama. Igaühele, kes loeb seda artiklit ja vajab abi, võib Wiseman pakkuda igat liiki abi, nagu abielu ja suhete taasühinemine, kõigi haiguste ravimine, kohtupraktika, raseduse õigekiri, me oleme nüüd meie endaga väga rahul. Wiseman paneb ta mõistma, kui palju me üksteist armastame ja vajame. See mees on tõeline ja hea. Ta võib aidata ka teie purustatud suhet parandada. Mul oli mu abikaasa tagasi! See oli nagu ime! Nr abielu nõustamine ja me teeme väga hästi oma armastuseelus.Kontakt see suurepärane mees, kui teil on mingeid probleeme püsiv lahendus
posti teel: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153