...Lootvina Naine on nüüd vanem :-) ehk siis 29.04 oli meil sünnipäevapidu!

Peale tervitusi palusime imelisi õnnitlusi meile esitama hakata:

Uhked lilled.

Lilled, lilled.....
Roosid ja joogid....










Oh kui vahva sünnipäevapidu oli. Kuigi päeval oli selline kaose tunne ja Vaarikese Naine ei suutnud kohale jõuda siis kui lootsin ning ma nii kartsin mulgipudru pärast, mis pidi olema võimeline ise keema aga noh....ja siis iseennast jäigi ilu-ilusaks tegemata, enne sai kell seitse õdagul. Ja sealt siis kõik meie külanaised ja sõbranjed voolasid uksest sisse - suured lilled käes, tutud kaenlas, kingid kottides?!? Me ei saanud küll aru, mis kotid??? Meie kingisoovid olid mitte väga "kotilised" ju?!? :-D No andsime andeks. Sest meile loeti kauneid luuleridu, lauldi imekena sünnipäevalaul, me saime tonnide viisi siiraid kallistusi ja joovastavaid jooke, palju "kosutavat" magusakraami ja ka erilisi - nagu ood Lootvina Naisele ja korvitäis tarku mõtteid, mida jagama hakkame teiega.....suuri kooke, mida koos süüa ja parima seltskonna, kellega koos sünnipäevapidu tähistada.


                                        Peidetud saladused......        ja kirjatud soovid kui õunapuuõied....

Ood Lootvina Naisele ja soe hõrgutus....
Suured kallid.....

                                                 Arutelud, ootus ja lootus, et äkki ikka veel......

Ja kevadised nartsissid maja tagant metsast.....
Suurele suur ja väiksele väike!

Igaühele vastavalt tema võimetele!
Sünnipäevalaud oli nagu ikka vanasti - pika laua taga ja palju süüa-juua! Uh, liiga palju :-D

Meie üllatus!
Me olime just joovastuses, jutte ajamas ja naernud nii palju. Siis otsustasin, et nüüd on aeg mängida vana head sünnipäevamängu (no kui ma olin nii 14 aastane)  "pesumasinat". Kes teab ja mäletab, siis kõigil oli paper ja kirjapulk, ja siis kirjutati sinna pääle 1. poisi nimi, 2. tüdruku nimi, 3. kus nad kohtusid, 4. jne...... Iga kirjutise vahel keerati paber kinni ja anti järgmisele edasi. Lõpuks segati paberid ära ja hakati neid ette lugema ja seda võimalikult looks tehes ehk siis naljakalt.  Me olime just jõudmas ettelugemiseni, kui sisse astust Üllatus!  Vastse-Kuuste Naine Maret rääkis, et ta tuli Põlvast peolt ja avas koduukse ning hõikas Kuulole: "Ega ma tulin ainult karmoška järele, ma ei tulnudki koju!"  Haaras pilli ning põristas Lootvina Naise sünnipäevapeole. Me tegime kohe mitu tantsu ka - kolme paari :-D ning valssi keerutasime ka ning kuulsime paari meile pühendatud laulu! Mis sa hing ikka veel ihkad :-D Aitäh Maret sellise vahva üllatuse eest!
No siis lugesime lugusid ette ja ausalt, me naersime nii, et pisarad silmis. Poleks uskunud, et suurte naistena on nii lõbus lapsepõlve mänge mängida. Hoopis teine tase. Siis võtsime veel "Nipitiri" ehk "Pikanina"  käsile ning tuletasime mängu meelde. Oi seda lusti. Meelde jääb igal juhul pikaks ajaks see pidu, nii vahva oli :-D Aitäh kõigile särasilmsetele naistele, kes meie sünnipäevapeole jõudsid ning meiega koos lustisid! Me kallistame teid veel kord kõva-kõvasti ning ootame teid ikka mõnele vahvale koostegemisele, kui meile see korraldamise pisik külge nakkab! :-D

Piltidega aitasid meid seekord Merike ja Annika oma mobladega ja tingimused olid rasked - küünlavalgus ning väga liikuvad objektid.

Ahaaa! Lisa oli see, et 29.04 hommikul jõudsime Palli talu härraga tantsida trennis (lausa filmisime tantse) ja siis sõita Andre Juustufarmi JUUSTUPOE avamisele. See oli äge, soovitame kõigile, kes Tartu-Põlva mnt vuravad, sealt läbi hüpata ning juustu osta. Seal töötab nüüd Logina Naine Heli :-D, seega nagu omainimene! Lootvina Naine tegi nüüd videovlogi sellest emotsioonist, vaata aga siit:



Kommentaare ei ole: