...müsteerium Lootvinas!

Ja nii see on!
9. märtsil 2019 kell 18- nii umbes 21.30

Lugu on nii, on just toimunud 1930 aasta kohalikud valimised ja Vahi talu suurperemees on valitud kohalikku vallavolikokku. Suure sündmuse puhul on Vahi talu peremees Vahi Andres pannud kinni terve Lootvina kõrtsi ning kutsunud kokku tähtsamad ja olulisemad inimesed oma valimispittu. Millised suhted ja keerdkäigud ning juhtumised kõik toimima hakkavad, selleks pead peole tulema....

.....Andres Vahi on koos oma naise Leenaga Lootvina kõrtsis, kus Andres kisub oma naabri Jakobsoni Tootsiga vanade võlgade pärast. Toots tõi aga just noore naise Aliide majja, mis küll ajas marru ta vana armukese ning vallakirjutaja Kivitari Mardi otsus, sundida oma tütar Tootsile minema, pani kurvastusest nutma kaks südant. Krõbe pastoriproua Linda Kuklase aga ei suuda uskuda sellist pidu volikogu esimehe poolt ja tuleb koos kompanjoni, õpetajanna preili Armanda Peeboga Põlva Karskusseltsi karsket sõnumit edastama. Tubli naiskodukaitseliitlane Linda kohtab kõrtsis aga poepidajannat lesk Miina Jõksi, kes koos kõrtsiemandaga on lausa saatanast siinses maaelus......ja nii need intriigid hargnevad õhtus ning juhtub miskit õõvastavat. Kuidas see laheneb ja kes on süüdi, see selgub Lootvina kõrtsi müsteeriumil.

Tegemist on mõrvamüsteeriumi laadse mänguga, kus kõik osalejad saavad uue rolli ning mängukaardi, kus kirjas ülesanded ning juhised mängimiseks. Tegemist on suhtlemise ja elu mängimisega veidikese ülepaisutatud võtmes. Sa saad olla terve õhtu n-ö teises maailmas ja teistes kingades ;-) Mängus osalemiseks palume riietuda nagu Tammsaare Tões ja Õiguses ehk siis ootame Pearusid, Krõõtasid, vallaametnikke, pastoreid, jms 1930 jõuka talupoja stiilis ehk siis sobivad ka väga rahvariided, rahvuslikud riided, jms, kuna pidu toimub 1934 aasta kõrtsis.

Lootvina külamaja on unikaalse vanaaegse õhkkonnaga ning loome külamaja saalist Lootvina kõrtsi ning ruume jagub mänguks veelgi. Kõrtsi perenaine koos köögitüdrukutega pakub sulle 4-käigulise eestimaitselise õhtusöögi ning kõrvale ka paar klaasi kangemat joovastavat.

Lootvina kõrtsiemand juhib mängu, kuna on teinud taolisi müsteeriumeid juba mitmeid, siis on kogemust olemas ja julgust pakkuda erilist teenust samuti.

ERIPAKKUMINE!
Kuna sündmus toimub just peale naistepäeva, siis paaridele, kes tulevad Lootvina kõrtsi 9.03 on erihind paaridele .......samuti mõtleme rollimängus natuke romantilisemalt, kuid juba meie kõrts ja olustik saab olema maalähedaselt romantiline ning suhtle ergutavalt mõjuv :-)

Kommentaare ei ole: