väega palve.....praksuv tuli ja soe leso.....ja Lootvina Naised....


Riidma Küllilt: "Täna hommikul see toimuski - Lootvina Naise ühine hommik Kasvukojas. Koht tundus koguni nii soodne, et otsustati järgmisedki korrad, olenemata peakorraldajast, ikka Kasvukotta tulla. Mis saab Riidma Küllil selle vastu olla! Ühesõnaga - järgmine kord on PÜHAPÄEVAL, 16.OKTOOBRIL kl 10. Vedajaks Merike, kes äsja Maltalt saabunud."

Mina tahaks omalt poolt jagada emotsiooni. Mul on nii üliväga, südamesoojalt, lõputu rõõmuga, seest soojalt (jne) hea meel, et Külli nõus oli. Et selline hommik oli ja veel enam, et selliseid hommikuid tuleb veel. Minu jaoks ongi selline silmast silmas, väeline ja kogemuslik suhtlemine nii oluline. See annab hingele juurde, See loob sidemed meie vahele. Omada sõpru kogukonnas, elamisekoha lähedal, see on väärtus omaette. Me oleme siin Lootvina-maal koos, peame hakkama saama ja hea on tunda üksteist, sest hea on abi küsida ja ka ise aidata, kui vaja. Üksi on raske hakkama saada. Sõprus ja suhted on tähtsad.

Lisaks jagas Külli meiega tarkusi. Mõtlesime ja jagasime omi mõtteid ajaplaneerimise osas, et mida me teeme oma 24h jooksul....kui palju tühja-tähjaga, kui palju jätame n-ö viimasele minutile ja kui palju võtame aega iseendale...


Ühesõnaga on lootust (nagu meil ikka Lootvinas), et Lootvina Naiste kord kuus pühapäevahommikutest saab traditsioon. Ootame ühinema.

Armastusega,

Palli talu Perenaine