...saigi Jõulupesa läbi :-)



Oh ja Ah ja Ah-tsah! Nüüd on nii palju emotsioone kirja panna, et ei tea kust alustada! Kokkuvõttes tuleb kohe hõisata, et tunne on superhea. Väga väsinud, kuid mõnus. Kõik laabus suurepäraselt. Graafikud jooksid. Me püsisime ajas. Jõulubuss (suur aitäh Janno Simso ja tema kallis kaasa, kes ka appi sõitis :-) töötas nagu kellavärk ning Jõuluvana Janno, Päkapiiga Triinu ja mina ise ka saime kenasti hakkama :-)
Nüüd ootame vaid tagasisidet osalejatelt. Kõigest, mis toimus ja kuidas, saate lugeda Jõulupesast. Mina tahan emotsioonivärvidega mängida siin ......
...eks see hirm oli natuke, et kuidas me hakkama saame. Täiesti uus meeskond, ennem pole kokku mänginud ja Triinu täitsa uus sel alal :-D Aga saime hakkama , ma arvan. Laste silmadest säras rõõm, kostis naeru ja oldi elevuses. Ka õpetajad olid kõik toredalt positiivsed ja aitasid kaasa igati laste rõõmule. Kartsin ka, et Lootvinas pole meidl vett sees ega vetsu ka seega, et kui lastel tuleb häda, et mis siis saab....no sellised elulised probleemid....aga isegi Tartu lapsed ei ;-) ...Triinu jutu järgi on lasteaias kord enne ilusti ära toimetada kõik hädad ;-)

Vingelt äge aga oli, et Jõuluvana oli meil nii äge meediaäss, et tänu temale oli Maalehest fotoreporter kohal, varsti peaks sinna ilmuma reportaaž meie Jõulupesa kohta. Ning täna oli ka Mati Määrtis Põlvamaa Koidust artiklit tegemas. Seega meie väike Jõulupesa sai nii palju tähelepanu, et kohe mõnus on. Miskipärast teeb kohe selliseks erilisemaks ja veel ägedamaks tunde, et kui meediasse jõuad oma tegemistega ning märgatakse ja avalikult esile tuuakse. Eks see üks esinejate värk ole, tahame esilehel olla ;-)

Pildid: E.Paidra
Kõige enam vahva oli lastele ja ka endale sai see eriliselt muhe tegemine - Jõulupesa Loomapesa :-D Vaarikese kitsed Liisu ja Pille :-) Part Peeter, kel tutid peas :-D Kanad, paks part ja kolm jänkut. Ning Londi Jaani kaks lammast, kes mahepõllu suurkarjamaalt otse meediakaamerate ja lastepaide alla sattusid. Loodame, et neil jõuluajal nüüd suuremat stressi pole ja söögiisu ikka säilis, sest head ja paremat said nad küllaga ;-)

Nüüd takkajärgi võib öelda, et kui ennem nii suurt koristamist ja ettevalmistamist külakeskuses poleks pidanud tegema, siis oleks see Jõulupesa kergemalt sündinud, kuid no üks pluss on ka ju juures - külakeskus sai muhe nüüd. Seal on nüüd soki-sussi alad ja lapsed saavad põrandal olla :-D Ning see teeb kohe koha lastesõbralikuks. Natuke vaipa ja kardinat ning asjade paigustust ning tunne kohe soojam. Ootame kõiki 7.01.2017 Lootvina Kolmekuningapäeva Järelpeole ;-)
Ja üks villane sokk leidis oma sõbra. Soki unistus sai teoks!

Panen siia ka lingid, kui meediakajastused tulevad ;-) Praegu veel pole.
Maalehe VIDEO ja PILDIGALERII leiad SIIT (NB! Täname fotograaf Argo INGVERIT, kes külas käis. Ekspress Meedia)
Palju ilusaid inglipiparkooke aga teilegi :-D


NB! Kokku käis meie Jõulupesas kahe päeva jooksul üle 80 lapse ja mõned kümned täiskasvanud ka :-D Nii tore! Ainult LUMI oli puudu!

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Suur aitäh tegijatele! Oli hubane, mõnus ja meeldejääv kohtumine Jõulutaadi ning tema abilistega! :)

Kõikide Päikeselaste nimel
õpetaja Anneli.

Anonüümne ütles ...

Aitäh Marju, härra Jõuluvana ja jõulupiiga! Teie loodud hubane ja armas jõulupesa oli just see, mida üks laps jõulude eel vajab. Edu ja jaksu teie tegemistes! Kaunist pühdadeaja jätku. Inx & gäng

Unknown ütles ...

Oleme tänulikud kõigile pesa punujatele, abilistele, jõulubussi juhile, jõulumehele, jõulumemmele ja Jõulupiigale imelise jõulutunde eest Teie Jõulupesas.
Kaunist jõuluaega kõigile soovides : Lasteaed Kaari suured ja väikesed Päikesepõnnid