...pikka ja tervet iga nüüd ;-)

Hipikajee ja hõissa! Meie pere Peremees tuhnis terve neti läbi ja uuris, otsis ja tuhlas ning pingutas ajusid. Ja siis nagu kohe peab või juhtub nii aga ilmus täitsa nagu meie auto Räpina linna müügile. Tore mees otsustas, et müüb oma pühapäevase kalalkäimise masina maha.
Probleem muidugi on, sest Poiss on harjunud garaažiga, kuid meil on välitingimused. Mis Poiss, küsite? No meie noorem Perepoeg ristis nii. Tundsime mõlemad, et tegu on "meessoost" autoga ning leidsime, et nimest Poiss piisab küll ;-)  Nb! Ette öeldes, ma ei  usu, et nimi külge jääb. Kutsume ikka teda Subaruks vaid :-)
Tore on ka see, et minusugusele oli meeles, et saan sinise Subaru. Plaanisin juba garderoobi ringi vahetamist ja otsisin sinised kõrvarõngadki välja ja .....soojast ex-kodust ehk siis loe: garaažist, sõitis sama ilus helehall iludus välja kui eelmine! Ma ei peagi mantlit vahetama!
Täitsa sama mõnus tunne on jälle Subaru roolis olla, kui mitte grammi võrra paremgi. Esiteks, peale Scorpaga möristamist (eiei, ma ei virise ja aitäh issile laenamise eest) ja teiseks, nüüdne on grammi võrra uuem mudel ja grammi võrra siis äkki mugavam :-)?

Igal juhul, täna on Palli talus autoliigud ;-) Kuid kuna auto numbri viimase numbri järgi peab pudeleid n-ö välja tegema, siis mul veab jälle (aru saamiseks vaatke pilti :-). Klaasike Astit siis seega kella 21 ajal Pallil;-) Olgu tal meie juures pikk ja terve elu ning ärgu tabagu teda eelkäija saatus (ega ka mind). Inglid hoidku meid.


Kommentaare ei ole: