Lootvina Võileivakohvik ja Vilde teatri etendus "Minejad" 9. juulil - KAJASTUS!!!


 Emotsioon on suurepärane. Nii tore (tagantjärgi) on tunda, et suutsime külalistele emotsiooni luua. Enne seda on palju närvikulu ning tööd ja vaeva. Uskumatu aga keegi, kes pole üritust SÜDAMEST korraldanud, ei saagi aru saada, mida see töö tähendab...palju nüansse ja läbimõtlemist, kuid suur rahulolu, kui lõpuks kõik kokku kõlksub ja  inimesed rahule jäävad ning seda VEEL väljendavad ka (no siis on eriti hästi tehtud :-) eestlane ju ei tule eriti niisama midagi ütlema....)

Meid külastas Lootvina Teatrikevade teisel üritusel natuke üle 60 inimese ning meeleolu oli ülev, sest Vilde teater mängis nii läbi pisarate kui läbi naeru. Etendus oli tõeliselt HEA! Võileivakohvik tekitas nii hämmingut kui sooja vastuvõttu. Leidus nii mõnigi härra, kes arvas, et selline kohvik võiks siin pidevalt avatud olla :-)  Vaarikese talu Perenaine sai fantastiliste võileibadega hakkama. Minu tordi-koogikesi kiideti ja Ala talu Perenaine korjas kassa kokku ja arvutas tulud paika. Külakeskuse Perenaine avitas hoolega pesta ja kasida ning küüris nõusid  peast hoolimata.....tänu neile hoolsatele, sai enamus tohutust nõudelasust pestud....mina oleks küll sussi seinale visanud, jalad olid nii väsinud :-) Tore õhtu oli!












TÄNAME:
*Mudaku talu mehi, kes pinke laenasid ja tassisisd :-D ja Perenaist, kes Vaarikese lapsi aitas hoida....

*Ala talu Perenaist, kes kassapidajaks jälle kehastus

*Külakeskuse Perenaist, kes oli suurepärane nõudepesija.

*Lootvina Peremehi, kes keskuse puud kuuri kiiresti toimetasid, et plats kena oleks külaliste vastuvõtuks...

*Vaarikese ja Palli talu Peremehi, kes selle kõik välja kannatasid (laste kasimise ja kantseldamise, sel ajal kui naised toredatele võõrastele süüa tegid  ning pakkusid ning oma pered näljas olid)

*Agenda PRO OÜ sponsorluse eest (plakati värviprint)

*SUUR KALLI Jannole ning näitlejatele :-D

*SUUR AITÄH kõigile, kes tulid, olid ja nautisid.
LOOTVINAS ON LOOTUST!

Kommentaare ei ole: