Lootvina Teatrikevade JÄTK: ootamatu üllatus!

Neljapäeval, 9. juunil kell 18.30, avatakse Lootvinas järjekordne teatrikohvik ja seda VÕILEIVAKOHVIKU nime all. Pakume eriliselt ilusaid ja loomulikult maitsavaid võileibu ning ka magusat kindlasti! Tule varakult, sest kell 19 hakkab etendus ja saalis on kohti jaopärast :-D FB ürituse lehe leiad siit, kuhu ennast osalejaks märkida :-D


Suure ja ootamatu üllatusena aga aktiveerus Vaarikese talu Perenaine ja "rääkis meid ära" Jannoga: "...et kaks ei saa jääda kolmandata :-D!"

Erilise sündmusena ja ainukordse ettevõtmisena ootame just naisi, kuid ka mehi ei jäeta ukse taha, üheskoos mängima! Tulge nüüd ise osalema, ise osa saama ja ise mängima draamatundi! Julgust peab olema oma elu põnevaks teha. Tegemist on ägedate ühiste mängudega, millega saavad kõik hakkama, kui vaid tahavad! Oleme koos ja naudime seltskonda. Suhtleme otse ja õpime ennast paremini tundma. Tegu on täiskasvanute mängutunniga. Lastel oli oma draamaõpe koolimajas :-) Osa võivad võtta igas eas tegijad. 

Registreeri end osalema telefonil 5257058 või FB Lootvina Naiste tegemiste leheküljel või saada sinna sõnum! Kohti draamatundi on vaid 12. Kindel on, et naerda saame nii, et kõht valus ja koju lähme hea tujuga ning lubame, et miskit sellist pole sa varem teinud!

Kommentaare ei ole: