maarahva käik saarerahva ex-presidendi nimelisse spa´sse

ooo jah, käisime Kuressaares lausa :-) Lootvina Naine armastab väga vett ja mullivanne ja saunasid, no ja vahel on hea minna mujale ning proovida, kuidas muud saunad ka on, peale enda eriliselt mõnusas ja üliheas suitsusaunast spatamist. Ja seda võib nüüd öelda küll, et mul Palli talus on ikka eriliselt eriline ja mõnus suistusanna spa, järgmise projektina orgunnin ikka selle tünnisuna ka oma sauna kõrvale, siis ongi 100% spa valmis. Lisaks minu spa´s võib kõigi möksidega end hõõruda, kasvõi juukseid värvida ja end rasseerida kasvõi ning igasugu ja kõiksugu vihtasid kasutada - kõike seda, mida aga ühes avalikus spa teha ei lubata. Lisaks on õudne õudus, kui pead kuuma soome elektrisauna trikooga sisse ronima, (egas aurusaunas parem pole olla sünteetilistes ujukates). Jälle põhjus rõõmustada, et enda spa on lausa õnnistus - ole nii paljas ja naturaalne kui vaid hing ihkab :-)
Aga kallihinnaliste spa-hotellide plussiks on muidugi SUUR PLUSS - ise ei pea koristama, sind teenindatatakse ja söök serveeritakse ning sa lahkud lauast, mustad nõud jäävad sinust maha. Voodipesu ei pea ise panema, ega pesema ja voodit ka  ei teinud üles pealekauba, vot nii mugav olin :-) suures kohevas hommikumantlis (ja tõesti jälle PLUSS Rüütli hotellile /sest Rüütlis olid väiksed tahvel-ruudulised mingid hommikumantlitaolised (nägime neid seljas neil seal)/) ja kohe-lagunevates 1X sussides lohistasime end veekeskusesse.
Nii, nüüd siis virisemise koht: kui nüüd aus olla, siis ma ei soovita. Olles väisanud muidki kohti, siis peab tunnistama, et Saaremaal Meri või Rüütli hotelli enam tagasi ei kustu. Ja mitte söögi, toa mugavuse või jälle need kohevad ja suured hommikumantlid, mis ei diskrimineerinud suuri inimesi :-), pärast, vaid just veekeskuse pärast. Spa Meri oli väike - üks tilluke bassein, kus kaks masseerivat juga ja üks väike kaskaad, siis oli dušširuumides eraldi elektrisaunad, mis olid väga mahedad (loe: soojaruumid vaid), siis oli väike aurusauna ja tilluke mullivann seal kõrval. Esimesel õhtul oli äge, kedagi nagu polnudki, me musiga olime nagu erapaketi tellinud ja tšillisime mõnuga privaat aurusaunas koos mullivanniga, vahepeal jahutasime end suures basseinis. Teisel õhtul aga pidime konkurentsi kogema ja see polnud enam nii õdus. Ja rahvast polnud veel palju! Mis siis oleks, kui tõesti rahvast oleks nii 30-50 lausa?!? Oli vaid heal juhul 15. võeh. No käisime ka Rüütlis (pakett lubas tasuta kasutada ka sealset veeparki). Peale 1.5h me tulime ruttu tagasi (riietumine sisse arvautud). Seal oli ainult üks toru, laste bassein ja nats suurem bassein. Lisaks kilked, kisa ja rahvamassi. Oi me kiirustaime tagasi vaiksesse Merisse.
Kahjuks sai ruttu see mõnus puhkus läbi ja mõnus oli see just oma musi pärast. Minnes olime vana laeva pardal, tagasi saime uue Tõlluga - lõhnas teine puhtalt ja nägi värske välja :-D


Kokkuvõttes soovitame kindlasti endale aega võtta ja puhata ning tõde on see, et ka kodus saab spa korraldada, kui natuke ette valmistada ja siis lubada endale õhtul hiljem laisk olla ning loobuda koristamisest.
minu musike  Humana "tugitoolis" :-)
NB! Jaago talu perenaine soovitas, et Kuressaares on väga head kaltsukad, kust saab soodsalt häid asju. Tal oli õigus, Humanas oli 30 sendi päeva, ma sain poistele kokku 7 riideeset, endale ühe kampsuni ja kaks villast kapmsi käsitööks :-) Veel oli Ingal rõõm öelda, et seal Humanas on tugitool ukse kõrval, kus "tüdinud" kaaslane (loeme: abikaasa) saab niikaua istuda ja oodata
 ....no tugitool oli kaudunud, alles oli taburetike jäänud, millel te "õnnelikku" minu musi istumas näete! :-D 

Kommentaare ei ole: