...siis kui kõik on must ja valgus on hinnas!

No "see" pilt.
Allikas: FB
Kuidas nüüd kirjutada nendest möödunud kolmest ööst ja neljast päevast, millest viimane juba andis hingata.....võib kirjutada, kuna nüüd on juba enam-vähem ja suurem jama möödas, palavikud maas ning perepojad tervenemas. Ainult Peremees on pikali maas ja ohib nagu üks haige mees kunagi, lausa eeskujulikult. Siia tahaksin kindlasti jagada seda pilti, mis FB ringles, et kuidas siis emadel on ja nii ongi....ainult, et mina pole veel "langenud", vaid lõõtsutan niisama. Hull gripp on, vastik.....palavik läheb kõrgeks ja palavikualandaja ei mõju ka. Võeh. Ei soovi isegi vihavaenlasele, kui mõni oleks olemas... Ja tõde on, et mida vanem, seda raskem versioon haigusest vist. Peremees on palju hädisem, kui poisid olid. Nüüd tuleb siis taastuda ja end turgutada ja terveneda. Väike palavikuga olemine on veel talutav - peaasi, et enam üles ei läheks.
Ja nagu oleks vähe veel: tekivad ju tavalised küsimused: kes puud tassib tuppa, kui Peremees löötsakil?!? - Naine!  No kohe riidad ehitab üles :-D Igaks juhuks, et kui homme näiteks ei jõua enam :-( ja siis - kujutage ette nagu veel vähe oleks - nõudepesumasin läheb ka katki?!? Kuidas on see võimalik?!? Ja söögid teha ja eest ning tagant koristamised, kui kolm meest toodavad täisnuusatud tatilappe ning ....ning see mitu ööd ja päeva iga kolme tunni tagant veelappidega mehhaaniline jahutame, sest no ei lähe palavik alla.....vot siis avastad kurnatuse uue taseme :-) Mu elu on ikka muidu nii lill ;-)
Palli talu perepojad haigevoodis!
Vot sellised ekraanid organiseeritakse lastele :-)
Kui veel suurem hakkas häda tekkima (peale pesemata nõude), et külmkapp hakkas tühjaks saama (mehepojad ei ilmutanud söögiisu raugemise märkigi, haigusest hoolimata!). No lausa sõna otsess mõttes. Sealt vaatas vastu viimane jupp suitsuvorsti, millele enam leiba ega saia alla polnud panna. Paljast võid oleks veel jagunud ning jäätunud piimad eilse kuupäevaga kah olid veel kappi jäänud. No hommiku helistas Lootvina Naine Vaarikese talust - halasin ja anusin abi, aita - too piima-leiba poestki! No kus sa - tal pole autot ja lumi olevat vastik ning kleepub jalgade külge....võib öelda, et ligemesearmastus pole meie Lootvina põldudel veel väga juurduma hakanud :-( "Rõõmus ja kurvastuses" pole meid veel ühte liitnud :-( ning ettepanekut, et soome kelguga kuustes ära käia - mis see siis ka oleks - ei tulnud. Seega jäävad omad ja kallid ehk siis EMA. Jumal tänatud, et on Ema. Helistad ja siis ta õiendab, õpetab, näägutab, kurjustab, targutab, veel õpetab, teab kõike kõigest paremini ja üleüldse peale igat kõnet võid sa arvata, et kuidas see nii on juhtunud, et oled oma lapsed üldse nii suureks suutnud ise kasvatada ja pole neid veel ära näljutanud või muud hullemat aga vot, kui häda käes, siis helistad ja EMA TULEB APPI!
Sõidab poodi, ostab selle tühjaks, tuleb toob ukse taha kastiga ning siis etleb akna taga lastelastele nagu "Papades ja Mammades". ...ja tuligi valgus meie juurde tagasi :-D Olge terved ja püsige terved ja kui olete haiged - püsige kodus, pole vaja teistele seda "sõbralikult" jagada. Kõige nakkusohtlikum oleme me 1 päev enne sümptomite avaldumist ja esimesed päevad. Seega - kui peres juba haiged, siis pole enam vaja lapsi kooli saata. Need viivadki edasi, nii juhtus siin selgi korral....vot.
Papa ja Mamma toidu-häda-abi nälgivatele haigetele lastele! AITÄH! :-D Me armastame teid. 

Kommentaare ei ole: