...peale jaanikaste kogumist Riidma Naise poolt:

on minu näonahk imetlusväärne, sest kuna kaunis naine Riidmalt tegi ennastunustava ohverduse ja oligi jaaniööl vist üleval ning korjas jaanikastet Lootvina Naise ilu heaks ja jaoks, siis nüüd olen MINA 100X ilusam! Kahjuks pole oma pilti siia nüüd kohe tõenduseks panna aga....juba planeerime ka jaanikaste kogukondlikku korjet, et siis need sügavkülmutada kuubikutena ning terve aasta antud imevahendit kasutada. 
Kes nüüd veel aru ei saanud või eelnevaid postitusi pole lugenud, siis jaaniööl korjatatakse jaanikastet (enne koitu) rohult, mis on eriliselt väge täis ja kaotab kortsud, sinised silmaalused ning kotid ning annab jume! 
Meie Lootvina Naine Riidma perenaine korjas (alloleval pildil olev taskurätikuke) varasel koidu ajal oma talu õuelt. Ta tuli Pallile, et seda demonstratiivselt näidata ning kogemusõpet teha:
seega 
1) vaja on puhast taskurätikut ja väikest puhast kausikest ning pudelikest!
 2) sa laotad rätiku murule ja niisutad seda: õrnalt muru nagu silitades rätikuga ja kui rätikuke on raske, siis väänad selle kalli saaduse kaussi;

3) Nüüd niristad sa hinnalise jaanikaste pudelikesse - parim korgiga, et oleks kindel nektari turvalisus.
 4) jaanikastet võib ka sisse hingata ja tema hõrku värsket aroomi nautleda, enne kui seda jagama hakkad naabrinaisele, teisele Lootvina Naisele....


5) seejärel on vajalik demonstratsioon ka kasutamisõpetuseks, et noorem Naine saaks ülimalt teadlikuks väärt kraami 100% kasutamis tõhususest! Kiirkursus.
Järgmine suvi asume Lootvina Naisi koolitama juba juuni alguses kastekogumise kursustel, et jaaniööks oleks kasumlik metoodika välja arendatud ja innovatiivselt ka korjemeetoditesse lisaväärtust paigutatud. Toote saame müügile alates 26.juunist 2017 ja toode on müügis nii kaua kui kaupa jagub. Kuna tegu on eksklusiivse ja hinnalise väärtkaubaga, siis soovitame tellimused esitada juba täna. Võite lisada postituse alla kommentaaridesse :-D

3 kommentaari:

Leida ütles ...

Soovin 2 pudelikest. Tänan!

Maarja-Lill ütles ...

Tere.
Mina olen ka huvitatud.
Kuidas te müüte seda?

Tervitades,
Maarja-Lill

margamarju ütles ...

Tere Maarja-Lill.
Müüme külmutatud kuubikutena. 1 komplektis on 10 väikest jaanikaste kuubikut. Hind hetkel teadmata. Transport termokotis Lõuna-Eesti piirides või peate ise järgi tulema.
Suve soovides,
Lootvina Naine margamarju