...nüüd me hakkame "ennast müüma!"

Kuufaas, ma ütlen.
Kõik superpakkumised muudkui voolavad Lootvina Naiste uksest ja aknast ning isegi põrandapragudest sisse.
Eile valisime Margitiga villa siin köögi laua taga ja rääkisime elust ja isastest ülemustest ;-)
Täna aga sündis hoopis uus projekt: saabus võimalus, tekkis areng ja tahtmine naistele korraldada ENESETURUNDUSE seminar!
Meie Lootvina Naised ja kõik meie supersõbrannad on nii kõvad tädid ja tegijad aga võib ju olla (ma lihtsalt natuke pakun) ei oska me end kõige paremini veel esitleda ja "müüa" ehk siis Signe keeles "turundada!?" Noh ja kui tundub, et NAGU ei oska, siis tuleb kohe tegeleda probleemi lahendamisega ning õppida oskama.
Vaatke seda naist pildil - on ju "müüdav"?
:-D
Ih, noh, me kõik oleme ilusad, targad, tegijad ja vahvad, kuid vahel ei suuda me end (eriti naised! ...tean, mida pobisen siin, sest tegelen kahele kohale kandideerimisega suurest "igavusest") piisavalt hästi hinnata ja kiita. Miks peaks aga teised seda paremini tegema või meie eest? Kes veel tunneb mind ennast paremini kui mina ise?!? Mitte keegi! Ise särame ja ise hiilgame.

Seega, naised - õlad kokku ja 2. veebruaril kell 18 hüpetega Lootvinasse eneseturunduse inspireerivale seminarile! Seminari osalustasu on 20 eurtsi nägu ;-) Ja pead end regama:

FB ürituse leht SIIT
Brandmooni koolituse tutvustus ja registreerumise vorm SIIN



Sissekanne 31.01.2018 kell 13:32
Vahepeal on meie seminar saanud lõhna, maitset ja mõnu juurde. Nautlejad - peokorraldus&catering (Palo Pireti ettevõte) lubas meid kostitada suurest rõõmust TEELAUAGA! Jah, loete õigest, on häid inimesi, kes viitsivad panustada ja rõõmu teha - paar küpsist ning natuke kodust pitsat ;-) ning osalejale see ei tõsta osalustasu sentigi! Ja kui toit maitseb, siis järgmine kord teate, kust ja mida saab ;-)


NB! Kaasa võta sussid ning soe pleed....
Geograafilist infot saad taskutelefonilt 5257058


Kommentaare ei ole: