Marju käsul...

Leidsin internetist koertemoodi 
 Ma tegelikult ei plaaninud täna kirjutada, aga margamarju väitis end tundvat siin blogis juba üksiku hundina.

Lumepallisupp
Ühtegi pilti ei tule, sest mu pildistamise telefon on kadunud. Koos piltidega. Koos lumepallisupi-piltidega, muide. Margamarju tegi lumepallisupi-jutu peale näiteks õõvastavaid hääli. Meie junsud sõid ja kiitsid.

(Telefon leitud)

Teadmiseks üldsusele, et margamarju näeb väga hea välja, kalpsab juba mööda tuba ringi ja üritab internetti asjadest tühjaks osta :) Lihtsalt teadmiseks kõigile, kes eelnimetatu tervisliku seisundi vastu huvi tunnevad. Ehk siis- kõigile :D

Astusin just hetk tagasi esimese pisikese sammu ühe suure asja teostamisel. Kõva häälega täpselt ei räägi. Tahtsin lihtsalt jagada seda suurt ja ärevat tunnet, mis mu sees nüüd on :)

Meil on väike mure. Nimelt on kits Marta iseloom pehmelt öeldes p....e läinud. Üks minust kordades targem ja kogenum ütles, et ainus lahendus on loom ahju panna. Ja me arutasime ja kaalusime seda siin oma väikses kodus. Aga nii armsaks on saanud see põikpäine sarvik, et.. Ma vist isegi ei suudaks temast tehtud toitu nautida :S Kusjuures ega ta inimestega kuidagi kuri pole. Aga teisi kitsi kiusab nii, et oleme kindlad, et paar loojakarja läinud loomakest just Marta tõttu hukka saidki. Esialgu mõtlesime proovida seda, et paneme Marta eraldi pisikesse aedikusse. Kuna aga hetkel pole kellelgi aega talle uut pesa ehitada, siis talve ajaks läheb kiusupunn lauta. Ja kevadel siis proovime, kas ta püsib seal oma kohas või mitte. Loodame parimat :)

Avaldan arvamust ka. Algas igatalvine küünlaümbrisejaht. Ma saan selle kampaania eesmärgist aru. No et metallümbrised ei jõuaks loodusesse, vaid et need siis digimuundatakse ümber miskiks kasulikuks. Noor Peremees käib nüüd aga nagu igiliikur ringi ja agiteerib mind teeküünlaid ostma. Sest et tegu on ju võistlusega, kes rohkem ümbriseid kogub. Mul on kahtlane tunne, et ma pole ainus ema, keda niimoodi utsitatakse. Ehk siis tekib olukord, kus selleks, et võimalikult palju küünlaümbriseid jõuaks taaskäitlemisse, pean mida rohkem tarbima. Ja tarbida, teadupärast, mulle sugugi ei meeldi. Vähemalt mitte tarbetult tarbida. Niisiis liigun mina nagu igiliikur oma pojal eest ära, tänan saatust, et me elame metsa sees, eemal poodidest, ja väidan oma väiksele aktivistile liigagi tihti, et eip, kahjuks meil pole rohkem ümbriseid.

Koos küünlaümbrisejahiga algas minu jaoks ka hiiliv tööjaht. Need pole omavahel seoses. Aga piilun juba poole silmaga, mis tööturul toimub. Miski ütleb, et jaanuarist tuleks tööle minna. See miski võib olla.... maksukoormus vist :)

Aga suures plaanis läheb vaevaliselt, sest mind on tabanud mingi....identiteedikriis vist. Kahtlustan, et see on mingi selline kriis, mille normaalsed inimesed läbivad pubekaea lõpus, enne täiskasvanuks saamist. Ehk. Nii et andestage, kui ma teile kuskil vastu jalutan ja ....löppis ning veider välja näen. Küll see üle läheb. Someday.

Sõitke ettevaatlikult ja kandke helkurit! Kandke helkurit ka siis, kui te harilikult jalakäijarollis ei ole!

Ja tehke lumeingleid ;)

Tervitusi Vaarikeselt

4 kommentaari:

margamarju ütles ...

Kas tead, et kuulsin kuulukaid, et neid küünlaümbriseid käivad mõned "korralikud emmed" kohvikutes, jms kohtades lunimas, et lapsuke ikka "võidaks".... :-D

margamarju ütles ...

NB2 ja see koeramoos - no see ei sobiks Lootvina hangede vahele kuidagi. Need on linna-mupslid ;-) Minu Palli hakkab ikka villast sviitrit kaunite tikanditega kandma :-D Ilu ja kasu peavad koos olema!

Kristiina ütles ...

Ma olen ka kuulnud seda kohvikutejuttu! Ma kogun ka, aga panengi lihtsalt kõrvale need, mille muidu ära viskaks. Minule mõjub see reality-checkina, et Jeesus Maria, palju võib üks inimene küünlaid põletada! Edaspidi panen need aastaringselt kõrvale ja küll siis mõni laps aasta lõpus õnnelikuks saab.

margamarju ütles ...

Oh, mina kui küünlahull, minul on ka kilodes. Ma ei pea ka kohvikusse minema. Meie pere naudib küünlavalgust ja saunas pole meil üldse elektrit. Ja see väike teeküünal on mõnusalt produktiivne :-D