suvelõpureis loomaia ja küpsisetordiga ning käes on sügis...

Palli talurahvas otsustas suht spontaanselt, et ei saa see suvi nüüd läbi ikka küll, ilma loomaaia, jäätise ja kohvikuta :-D Ja kuna head sõbrad kutsusid ammu juba pealinna külla, siis nii saigi! Pakkisime jälle terve elu kaasa (nagu Mallorcale kolmeks nädalaks :-) ja ajasime Noormehed üles kella seitsme ajal hommikul (sissejuhatuseks koolile), toppisime unised Kutid autosse ja Peremees hakkas roolima Tallinna poole. Ausõna see oli pikk maa. Suur kaastunne kõigile, kes seda vahemaad pidevalt vurama peavad. Kohale jõudes, vaatas Peremees oma töökoha üle ning meie käisime Kuttidega hommikusi pikki makarone söömas :-D
Seejärel viidi meid loomaaeda ja sinna jõudsime nii poole kaheteist paiku. Imeline ilm oli - õrn briis ja päike paistis ning rahvast oli massides loomaaias, sest oli loomaaia 125. sünnipäev ning selle puhul lasti kõik isikud 2€ väravast sisse. Nagu Paabeli torn oli, kõiki rahvuskeeli kuulis :-D Selline lõimumine toimub loomaaia sees ;-)
Tegelt oli väga tore nüüd juba siis 8 ja 10 aastasega loomaaias ringi jalutada. Lõpuks ometi oli stendidel ka mõte, neid loeti meie Kuttide poolt (kes küll nimetust ja kes rohkem). Ja sai puuri juures ikka vahtida ka, mitte ei kraaksunud põlve juures mingi põnn, kes tahtis juba uue puuri juurde joosta ja tegelt üldse ainult jäätist saada (no see oli eelmine loomaias käimise mälestus).
Nüüd saime elevante vahtida ja arutada, miks ja kuidas......võtsime väga tšillilt ja kulgesime omas tempos. Nõme on see jooksime, et kõike näha. Neid elukaid on nii palju, et lihtsalt ei jõua neid kõiki vahtida....parem juba nautida mõnda looma :-)


Tegin eelmine õhtul FB õpetuse järgi küpsisetordi sõprade juurde kaasa :-D

Küll on tore see näoraamat, kus saab vahel ka vahvaid nupukaid ideid, et mis ja kuidas - seega proovisin tordivormi tehtava ideega küpsisetorti ja oli küll lihtne, kiire ja tulemus oli äge! Soovitan proovida ning pean tunnistama, et see šoko-glasuur seal peal oli ka oma osa andev....ning marjadega priiskamine pole norm....no neid oli nii palju lihtsalt ja me sõime neid kõrvalt, kuigi väga kerge see lõikamine ja serveering polnud tänu sellele uhkele uputusele :-) Jube rikkalik kaloripomm ja loomulikult tänu sellele ka supermaitsev :-D Ma arvan, et tõusin sõprade silmis 12 punkti võrra kui kokk :-)irw....

...aga sügis on tulnud....on veel viimane tahtmine olla õues iga päikseline hetk, et D-vitamiin kätte saada. Homme silkavad lapsed kooli...meie peres on ees 2. ja 4. klass - püksid, pluusid ja lipsud valmis, kampsid olemas. Isegi sisejalanõud sai leitud. Noormehed küll sest kuulda eriti ei taha ;-) Kahjuks pole meie peres kooliarmastus eriti suures hinnas....vanemat Perepoega "hirmutan" ma aktiivse korvpalli trenniga ning noored on kurb, et tema jälle ei saa korvpalli trenni (on ikka Kutid, üks tahab kõike ja teine ei taha mitte midagi?!?) ...seega naised - jälle hakkab aeg, kus hommikul on järelkasv kodust läinud ja kodustel emmedel aeg iseendale, et koos kohvi juua :-D ning kodus põhjalikku inventuuri ning koristust teha :-D (no mina ei suuda koristada, kui teisi (loe - mehi) kodus on!

Kuid kohvi teemal - ootan Lootvina Naised - Palli talu sügisene -romantiline - sume ja vaikne (kuna lapsed on koolis :-) - terrassilava ootab Teid :-)

1 kommentaar:

Kodulehe tegemine ütles ...

Lahedad pildid :)